Detox skladu! Před 3 dny jsme přidali do detoxu nový produkt s 29% slevou  

Adveni Bezlepkový chléb Gentleman kváskový

Adveni Bezlepkový chléb Gentleman kváskový
  • Fotografie 1

Adveni Bezlepkový chléb Gentleman kváskový

0 hodnocení
0 / 5 Produkt zatím nebyl hodnocen
0 %
Doporučuje
Produkt zatím nebyl hodnocen
624
zobrazení
Tolik uživatelů si produkt prohlíželo

Směs na přípravu domácího kváskového chleba bez lepku.

  Balení   Dostupnost Cena Počet kusů    
Adveni Bezlepkový chléb Gentleman kváskový 500 g
 
500 g
Na cestě   3. 10. Předpokládané naskladnění Hlídat  

Adveni Bezlepkový chléb Gentleman kváskový  - bezlepková směs pro přípravu domácího kváskového chleba

Pečivo z kvásku odlišuje od toho běžného zejména výrazná chuť a vůně a díky vyšší kyselosti těsta má také delší trvanlivost. Navíc se kvásku přisuzuje schopnost produkovat antimikrobiální látky, které pečivo ochraňují před nežádoucími mikroorganismy. Kváskové pečení sice není nic jednoduchého, ale v Adveni vyvinuli tuto speciální směs, která je vyladěná tak, že si můžete snadno připravit vlastní kváskový chléb bez lepku, i když nejste zrovna profesionální pekaři.

Balení obsahuje dva sáčky - směs pro přípravu kvasu a směs pro přípravu chleba.

Adveni Bezlepkový chléb Gentleman kváskový  v bodech:

  • vyrobeno v České republice
  • snadná příprava
  • bez lepku
  • výrazná chuť a vůně
Balení: 500 g
  100 g*
Energetická hodnota 847 kJ / 202 kcal
Tuky 0,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 43 g
- z toho cukry < 0,5 g
Bílkoviny 5 g
Sůl 1,4 g

*výživové údaje na 100 g hotového chleba

Ingredience:

Sypká směs pro přípravu kvasu: čiroková mouka, pohanková mouka, dextróza, kukuřičná mouka, hrachová mouka, květový med sušený. Směs pro přípravu chleba: mouka z bílé rýže, mouka z hnědé rýže, tapiokový škrob, rozpustná vláknina inulin, kurakkanová mouka, jáhlová mouka, hrachový protein, jedlá sůl, guma guar (zahušťovadlo)

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy sezamu.

 

Doporučení výrobce

  • Celková příprava cca 27 hodin - 24 h kvašení, 2 h kynutí, 1 h pečení.
  • Postup přípravy kvasu: Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil a nasypte jej do misky. Přilijte 250 ml teplé vody a promíchejte. Misku důkladně přikryjte potravinovou fólií, do které udělejte (např. párátkem) cca tři malé otvory a na teplém místě (32-35°C) nechce kvasit 24 hodin. Hotový kvásek poznáte snadno podle nakyslé chuti, vůně a bublinek.
  • Postup přípravy chleba v domácí pekárně nebo v klasické troubě: Před otevřením sáček protřepejte, aby se jeho obsah dobře promísil. Pro přípravu v pekárně nalijte do mísící nádoby 220 ml teplé vody, přidejte připravený kvásek a přisypte obsah balení. Pekárnu nastavte na program „Těsto“ a směs nechte 3-5 minut míchat. Pro přípravu v troubě nalijte 220 ml teplé vody do formy, ve které se bude chleba péct (např. skleněný pekáček), přidejte připravený kvásek a přisypte obsah balení. Směs důkladně promíchejte. Poté směs v mísící nádobě nebo pečicí formě nechejte při teplotě 32-35 °C kynout (v pekárně nebo na teplém místě) cca 2 hodiny. Po vykynutí pečte cca 1 hodinu v pekárně na krátký program nebo v klasické troubě při 200 °C.
  • TIP: Pro větší objem můžete přidat 1 g suchého droždí. (Není to však nutné, chléb nakyne i tak.)

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte mimo dosah dětí.
  • Není určeno jako náhrada pestré stravy.
  • Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.
  • Není vhodné pro vegetariány a vegany.
  • Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy sezamu.

Související produkty

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostatní také nakoupili

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Recenze

Tento produkt dosud nebyl hodnocen. Buďte první!