
Adveni Mouka z červené čočky - výrobek z přirozeně bezlepkové plodiny k širokému využití
Čočka je obecně velice oblíbenou luštěninou, která je díky absenci slupky velice dobře stravitelná. Moukou z červené čočky můžete klidně nahradit část mouky běžné při přípravě těsta a využít ji můžete při sladkém i slaném pečení. Mimo pečení ji lze použít také třeba k zahušťování. Pokud byste se rozhodli ji využít k přípravě noků, placek či knedlíků, lze použít 100 % čočkové mouky. Stejně tak při výrobě pomazánky, kterou vyrobíte z husté čočkové kaše. Lze ji využít i v kombinaci v různých směsích.
Adveni Mouka z červené čočky v bodech:
- přirozeně bezlepková mouka
- nabízí široké využití v každé kuchyni
- lze s ní nahradit část mouky při přípravě těsta
Balení: 250 g | |||
100 g | |||
Energetická hodnota | 1263 kJ / 298 kcal | ||
Tuky | 1,5 g | ||
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g | ||
Sacharidy | 54 g | ||
- z toho cukry | 2 g | ||
Bílkoviny | 17 g | ||
Sůl | < 0,01 g |
Ingredience:
100 % mletá semena červené čočky.
Doporučení výrobce
- Mouku lze využít na sladké i slané pečení, na zahušťování polévek a omáček, na přípravu placek, knedlíků a noků či na přípravu pomazánek.
- Při přípravě těsta na pečení nahraďte část běžné mouky moukou čočkovou.
- Do knedlíků, na zahušťování a do pomazánek můžeme použít 100 % čočkové mouky. Pomazánku připravíte z husté čočkové kaše.
Upozornění
- Potravina
- Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Související produkty
Ostatní také nakoupili
Recenze
Doporučuje
100 %
2 z 2 uživatelů
Dotazy
- +420 608 274 646
- podpora@aktin.cz