Aktin Ghí BIO – 330 ml
Aktin Ghí BIO – 330 ml
Aktin Ghí BIO - superpotravina plná zdraví prospěšných látek
Co si pod pojmem ghí vlastně představit?
Máselný tuk, neboli ghí, se získává přepuštěním klasického másla. Díky tomu se zbaví mléčných bílkovin a neobsahuje tak laktózu. Kromě skvělé máslové chuti a vůni má také vysoký bod přepalování (250 °C) čímž zajišťuje, že se při tepelné úpravě neuvolňují nebezpečné látky.
S ghí doplníš jak vitamíny, tak omega-3 mastné kyseliny
Naopak je ghí bohaté na vitaminy A, D, E a K a omega-3 mastné kyseliny. Podporuje tak imunitu, působí antioxidačně a podílí se také na zlepšení trávení. Bonusem je, že ghí není potřeba skladovat v lednici, jelikož se díky absenci mléčných bílkovin nekazí. Použité mléko pochází od krav chovaných v ekologickém zemědělství, takže neobsahuje zbytky antibiotik a hormonů.
Využití pro ghí najdeš kdekoliv!
Ghí je vhodné na restování, jako základ na polévky či omáčky anebo pro obohacení již hotových pokrmů, jako jsou brambory, kaše, nákypy, tousty a palačinky. Lze použít i při pečení cukroví, buchet a pečiva.
Aktin Ghí BIO v bodech:
- přepuštěné máslo v BIO kvalitě
- neobsahuje laktózu
- široké možnosti využití na vaření, pečení a smažení
- obsahuje vitaminy a omega 3 mastné kyseliny
- může se skladovat mimo lednici
- pochází z ekologického zemědělství
Balení: 330 ml | ||
100 g | ||
Energetická hodnota | 3677 kJ / 894 kcal | |
Tuky | 99,4 g | |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 70 g | |
Sacharidy | 0,4 g | |
- z toho cukry | 0 g | |
Bílkoviny | 0,1 g | |
Sůl | <0,01 g |
Ingredience:
BIO bezvodý máselný tuk (mléko) min. 99,4%.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.
Upozornění:
- Potravina.
- Skladujte v temnu při teplotě do 25 °C.
- Udržujte v suchu.
- Případná změna konzistence není na závadu.
- Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.