4,9
34 hodnocení

Bez Ghíčka si už neumím představit vařit.

Postará se o všechny mňamky, co bych přepálila na másle. Chuťově je míň máslový než máslo (tak ne asi), ale pro člověka zvyklýho na mléčný výrobky to bude právě tim, co z ghí dělá ghí, tedy absence mléčnejch bílkovin. Pro lidi, co maj s mléčnym fyzický problémy, ale milujou tu jemnost, co vám oleje neudělaj, to musí bejt záchrana od olympskejch

super! – Moc si užívám smažení na ghíčku a vždy to třeba té zelenině nebo masu dodá i lepší chuť

Ghi bio – Voňavé kvalitní

Skvělé ghíčko – Ghíčko je u mě v kuchyni naprostá nezbytnost, tohle Aktin navíc krásně voní a hodí se jak na vaření, smažení nebo i do pečení, za mě topka 👌🏻

Ghí – Skvělý! Používám na vaření už jen tohle. 👌🏻

Ghíčko – Bez tohodle ghíčka už se moje kuchyně neobejde!! :)

Must have – Ghí by podle mě nemělo chybět už v žádné kuchyni. Na vaření, pečení i smažení naprosto nepřekonatelné.

Ghíčko – Tak tuhle věc jsem si nejvíc oblíbila! Kupovala jsem jí i mojí babičce a ta ho taky moc ráda používá. MILUJU na něm dělat vajíčka nebo z něj péct. ♥

Super pomocník do kuchyně! – Já osobně od té doby, co má Aktin své Ghíčko, ho musím mít doma, jelikož se hodí úplně ke všemu a na vše! Jak do pečení, tak na smažení, a podobně. Takže za mě palec nahoru a určo musím jen a jen doporučit, už jen protože má mnoho využití! :)