4,9
52 hodnocení

Ghí nebo-li přepuštěné máslo je zdravé a hodí se při přípravě masa, ale i sladkých jídel, jako jsou lívance. Jako nutriční koučka ho doporučuji všem svým klientkám.

Řízky na Ghíčku miluju! Celkově ho používám ke smažení.

MILUJU! Ghí je v podstatě máslo zbavené mléčné bílkoviny, takže je bezlaktózové a obsahuje vitamíny A, K a E. Další jeh velká výhoda je, že se při smažení/restování nepřepaluje.

Vyráběl jsme si vždycky vlastní přepuštěné máslo.. teď už šetřím čas. Ghičko od Aktinu kvalitní (chová se podobně jako domácí, chuťově o trošičku lepší než jiné značky). Vhodné do teplé i studené kuchyně.

Dobrý pomocník na smažení

Bez Ghíčka si už neumím představit vařit.

Postará se o všechny mňamky, co bych přepálila na másle. Chuťově je míň máslový než máslo (tak ne asi), ale pro člověka zvyklýho na mléčný výrobky to bude právě tim, co z ghí dělá ghí, tedy absence mléčnejch bílkovin. Pro lidi, co maj s mléčnym fyzický problémy, ale milujou tu jemnost, co vám oleje neudělaj, to musí bejt záchrana od olympskejch

super! – Moc si užívám smažení na ghíčku a vždy to třeba té zelenině nebo masu dodá i lepší chuť

Ghi bio – Voňavé kvalitní

Skvělé ghíčko – Ghíčko je u mě v kuchyni naprostá nezbytnost, tohle Aktin navíc krásně voní a hodí se jak na vaření, smažení nebo i do pečení, za mě topka 👌🏻