Aktin Špaldová mouka BIO
Aktin Špaldová mouka BIO
Alternativa běžné pšeničné mouky, avšak s výraznější chutí a oříškovou vůni. Zachovává si svůj vysoký obsah vitaminů, minerálů, vlákniny, které mají řadu pozitivních účinků na náš organismus.
Alternativa běžné pšeničné mouky, avšak s výraznější chutí a oříškovou vůni. Zachovává si svůj vysoký obsah vitaminů, minerálů, vlákniny, které mají řadu pozitivních účinků na náš organismus.
Pokud jsi zvyklý/á na běžnou pšeničnou mouku, její chuť a vlastnosti, ale chceš zdravější variantu, která má výraznější chuť a oříškovou vůni, pak je pro Tebe Aktin Špaldová mouka BIO skvělou volbou. Špaldová mouka se vyrábí z pšenice špaldy, která neprošla šlechtěním, tak jako jiné obiloviny, a proto si neustále zachovává svůj vysoký obsah vitaminů, minerálů, vlákniny, které mají řadu pozitivních účinků na náš organismus a zároveň obsahuje nižší obsah lepku, než běžná pšeničná mouka.
Se špaldovou moukou můžeš pracovat jako s běžnou moukou. Můžeš jí zcela nahradit obyčejnou mouku, případně ji ve vhodném poměru namixovat s jinou moukou. Hodí se do každé kuchyně, k přípravě slaných i sladkých jídel, k zahuštění polévek, omáček či pomazánek, nebo k přípravě těst na pečivo, chleba, ale i koláčů, lívanců, palačinek a dalších sladkých dobrot.