Aktin Těstoviny celozrnné špaldové BIO – 250 g




Aktin Těstoviny celozrnné špaldové BIO – 250 g
Aktin Těstoviny celozrnné špaldové BIO - alternativa k běžným těstovinám, v BIO kvalitě
Jsi milovník/milovnice těstovin, ale rád/a bys volil nutričně bohatější alternativu? Celozrnné bezvaječné špaldové těstoviny Aktin, vyrobené čistě ze špaldové mouky v BIO kvalitě a bez GMO tato kritéria splňují. Špalda je jednou z nejstarších obilovin a není šlechtěná jako dnešní pšenice. Je dobře stravitelná, má lehce oříškovou chuť, obsahuje celou škálu minerálních látek, vitaminů a 11 % kvalitních rostlinných bílkovin. Příprava těstovin je nenáročná a rychlá, jako je tomu u běžných těstovin, a dají se využít klasicky jako příloha k masu, zelenině, omáčkám nebo do salátů či polévek. Jsou vhodné do vegetariánské i veganské diety, jelikož neobsahují žádné složky živočišného původu.
Aktin Těstoviny celozrnné špaldové BIO v bodech:
- těstoviny z prastaré obiloviny špaldy v BIO kvalitě a bez GMO
- vysoký obsah vlákniny
- zdroj bílkovin
- lehká stravitelnost a oříšková chuť
- široká škála minerálních látek a vitaminů
- nelepí se a nerozvaří se
Balení: 250 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 1502 kJ / 355 kcal |
Tuky | 1,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 69,7 g |
- z toho cukry | 2 g |
Vláknina | 7 g |
Bílkoviny | 11,2 g |
Sůl | 0,01 g |
Ingredience:
Celozrnná mouka z pšenice špaldy BIO.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou zvýrazněny tučně ve složení produktu.
Doporučení výrobce
- 100 g těstovin vložte do 1 l osolené vroucí vody a za občasného míchání vařte 3-9 minut.
- Uvařené těstoviny sceďte a propláchněte studenou vodou.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.