Allnature Ghí - přepuštěné máslo na bezlaktózové smažení
Allnature Ghí je tuk, který obsahují celou řadu vitaminů, minerálních látek a antioxidantů, a proto je stále oblíbenější. Vyrábí se pomalým přepouštěním klasického másla ve vodní lázni, čímž se z tuku odstraní voda a další látky včetně mléčných cukrů a části mléčných bílkovin. Tradičně se označuje termínem přepuštěné máslo a je typické svou příjemnou vůní a chutí. Neobsahuje laktózu, současně si však zachovává chuť a vůni másla.
Přepuštěné máslo Ghí využiješ ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je ghí zdravou variantou tuku na smažení.
Allnature Ghí v bodech:
- přepuštěné máslo bez obsahu mléčných cukrů
- se stejnou chutí a vůní jako klasické máslo
- bez nutnosti udržovat v chladu
- široké využití v kuchyni
Ingredience
100% máselný tuk.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 3693 kJ / 882 kcal |
Tuky | 99 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 65 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Balení: 1000 ml
Balení: 450 ml
Upozornění
- Potravina.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem.
- Po otevření skladujte v chladu a temnu, bez nutnosti dodatečného chlazení.
- Případná změna konzistence není na závadu.
- Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení.