Amylon celozrnné těsto na pizzu BIO
Amylon celozrnné těsto na pizzu BIO
Objednej nyní a doručíme
v pondělí
Ingredience
BIO pšeničná mouka celozrnná (97 %), kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy vajec. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Amylon BIO Celozrnné těsto na pizzu - sypká směs pro přípravu pizzy
Sypká směs pro přípravu celozrnné pochoutky. Stačí přidat pouze vodu a těsto na pizzu je během 15 minut hotové. Česká společnost Amylon používá při výrobě svých produktů BIO suroviny nejvyšší kvality.
Amylon BIO Celozrnné těsto na pizzu v bodech:
- snadná a rychlá příprava
- hotové za 15 minut
- přidáte pouze vodu
- suroviny nejvyšších kvalit
Balení: 250 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1584 kJ / 375 kcal |
Tuky | 1,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 71 g |
- z toho cukry | 0,4 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 1,82 g |
Ingredience
BIO pšeničná mouka celozrnná (97 %), kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné), mořská jedlá sůl.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy vajec. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Doporučení výrobce:
- Příprava:
- Obsah sáčku vsypeme do mísy, přidáme 150 ml studené vody a zpracujeme těsto, které necháme do 5 minut odležet.
- Těsto vložíme na vymazaný plech nebo plech vyložený pečícím papírem.
- Pomoučněnýma rukama těsto vytvarujeme.
- Plníme podle chuti rajčatovou passatou, šunkou, žampiony, zeleninou, sýrem atd. - dle chuti.
- Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 15‑25 minut.
- Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou.
Upozornění:
- Potravina.
- Skladujte v suchu.
- CZ‑BIO‑001.
Oblíbené alternativy
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________