APe Dominikánská republika zrnková káva - kávová zrna ze 100 % Arabiky s vysokou úrovní pražení a jemnými chuťovými tóny
APe Dominikánská republika zrnková káva jsou kávová zrna na přípravu bohatého horkého nápoje se středně výrazným aroma a vyvážené hořko‑sladké chuti s tóny loupaných mandlí, bílých hroznů a smetany.
V Dominikánské republice se káva pěstuje již od roku 1715, kdy ji sem dovezli první obchodníci. Zdejší klima a půda je ideální pro zrání výborné kávy, která zde roste od 600 do 1500 metrů nad mořem. Nejznámější druhy jsou Cibao, Bani, Ocoa a Barahona - všechny kávy zde zpracovávají mokrým procesem.
APe Dominikánská republika zrnková káva v bodech:
- pražená kávová zrna
- káva Arabica - odrůda Typica
- zpracované praním
- z nadmořské výšky 600 - 1100 m.n.m
- vysoký stupeň pražení full city +