Expres Menu Vepřové na žampionech s těstovinami - libové maso naložené v krémové omáčce na cesty
Expres Menu Vepřové na žampionech s těstovinami jsou libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem. Přílohou jsou rýžové fusilli.
Produkty Expres Menu jsou již tepelně zpracované a jejich příprava spočívá pouze v ohřevu. Nemusíš přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo vydrží zabalené klidně i tři roky. Pro uchování je používána technologie, která je podobná zavařování. Uvařené jídlo je zabaleno do obalu a za pomocí vysoké teploty sterilováno.
Jídla jsou připravována bez konzervantů, chemických látek a také bez lepku. Jsou velice snadná na přípravu. Stačí obsah sáčku buď přesypat do hrnce a ohřívat na ohni, či v misce v mikrovlnné troubě a nebo jednoduše celý sáček vložíte uzavřený do vody a ohříváš. Sáček je velice odolný a tak se nemusíte bát rozlití v krosně při výšlapu.
Expres Menu Vepřové na žampionech s těstovinami v bodech:
- libové kousky vepřové plece v krémové omáčce
- s rýžovými fusilli jako přílohou
- vyrobené bez chemický přípravků z čerstvých a přírodních surovin
- v odolném sáčku s dlouhou trvanlivostí
- vyrobeno v Česku