Garlio Černá cibule BIO
Garlio Černá cibule BIO
Garlio Černá cibule BIO je černá, měkká cibule, bez typického ostrosti a s nasládlou umami chutí. Černá cibule je 100% přírodní.
Garlio Černá cibule BIO je černá, měkká cibule, bez typického ostrosti a s nasládlou umami chutí. Černá cibule je 100% přírodní.
Garlio Černá cibule BIO je černá, měkká cibule, bez typického ostrosti a s nasládlou umami chutí. Černá cibule je 100% přírodní, chuťově jedinečná a bohatá na zdraví prospěšné látky. A proč je celá černá? Při procesu zrání za vysoké teploty a vlhkosti došlo k přeměně látek, chutí, vůně a barvy. Jedná se o velmi netradiční surovinu, která prošla stejně náročným procesem zrání jako černý česnek
Černá cibule má spoustu aplikací v kuchyni od tradičních salátů, těstovin, nebo masových jídel, až po tapas, chlebíčky, dipy, nebo pesta. Chutná lahodně i samotná jen tak na lžičku. Překvapen budeš zejména její unikátní chutí, která se výrazně liší od standardní kuchyňské cibule. Určitě oceníš i fakt, že tě z ní při krájení nepálí oči.