Grešík Oregáno
Grešík Oregáno - výrazná bylinková chuť, která dodá šmrnc mnoha pokrmům
Oregano je neodmyslitelně spjaté s italskou kuchyní. Přidává se do omáček z rajských jablíček, na pečená masa nebo do masových náplní do těstovin jako jsou raviloly či lasagne. Spolu s bazalkou tvoří dokonalý „tým“ na pizze. Oregano je oblíbené v celém středomoří stejně jako u nás majoránka, která je s oreganem botanicky příbuzná. V řecké kuchyni se oblibou přidává do zeleninových salátů, při nakládání oliv nebo na sýr feta, který se nakládá do olivového oleje s česnekem a s bylinkami.
Grešík Oregáno v bodech:
- jednodruhové koření špičkové kvality
- ideální k masu, rybám a mořským plodům
- skvělé k sýrům i čerstvě vařené zelenině
Ingredience
Oregáno nať drhnutá.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.
Oblíbené alternativy
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________