Grešík Skořice ceylonská celá
Grešík Skořice ceylonská celá - jedna z nejlepších odrůd skořice, která se hodí nejen do svařáku
Cejlonská skořice je mnoha špičkovými kuchaři a cukráři označována jako nejlepší skořice vůbec. Má světle hnědé svitky z tenkých plátků kůry. Má krásně jemné, subtilní aroma, a velmi čistou chuť bez stop štiplavosti nebo hořkosti. V porovnání s indonéskou skořicí obsahuje pouze stopové množství kumarinu, což je přírodní toxin, kterým se rostliny brání před spásáním. Cejlonská skořice se používá do desertů, svařeného vína, kompotů i při přípravě omáček a polévek asijské kuchyně.
Grešík Skořice ceylonská celá v bodech:
- jemné, subtilní aroma
- čistá chuť bez stop štiplavosti a hořkosti
- do desertů, svařeného vína, kompotů i pokrmů asijské kuchyně
Ingredience
Celá kůra skořicovníku ceylonského.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.
Oblíbené alternativy
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________