Grizly Arašídový krém jemný 100 %
Grizly Arašídový krém jemný 100 % - jednosložkové máslo produkované v malých šaržích pro zajištění těch nejčerstvějších ingrediencí
Grizly Arašídový krém jemný 100 % je krém vyrobený z pečlivě vybraných, na sucho pražených arašídů. Výrobní postup je takový, že čerstvé arašídy opražíme na sucho horkým vzduchem. Následně se melou tak dlouho, až dosáhnou příjemně hladké konzistence. Krém důkladně promícháme a plníme do dóz. Ořechové krémy Grizly vyrábí každý týden v malých sériích, díky čemuž zaručí výjimečnou kvalitu u každého kusu.
Arašídy jsou luštěninou bohatou na nenasycené rostlinné tuky, ty jsou zdraví prospěšné a pomáhají vytvářet správné lipidové spektrum v těle. Druhou nejvýraznější složkou arašídů jsou bílkoviny, jedny z nejzákladnějších živin, které si tělo samo nevyrobí. Kromě tuků a bílkovin jsou arašídy zdrojem vlákniny, vitamínů skupiny B, vitamínů A, E a ze stopových prvků obsahují hořčík, draslík a fluor.
Arašídová pomazánka od Grizly neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva ani jiné balastní látky. Burákové máslo můžeš použít na mnoho způsobů. Dochuť s ním své smoothie nebo proteinové koktejly. Zaexperimentuj také v kuchyni při pečení sušenek, muffinů nebo do ho přidej ranní kaše.
Grizly Arašídový krém jemný 100 % v bodech:
- máslo z plodů podzemnice olejné opražených na sucho
- vyráběné na týdenní bázi pro zajištění co nejčerstvějších ingrediencí
- bohaté na nenasycené mastné kyseliny
- zdroj mikronutrientů, bílkovin a vlákniny
- bez přidaných cukrů, barviv a dalších balastních látek
- univerzální využití v kuchyni
Ingredience
Pražené jemně mleté arašídy 100 %.
Země původu: ČR.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 2457 kJ / 587 kcal |
Tuky | 49,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,5 g |
Sacharidy | 21,3 g |
- z toho cukry | 4,9 g |
Vláknina | 8 g |
Bílkoviny | 24,4 g |
Sůl | 0 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
- Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.