Grizly Jáhlová mouka
Grizly Jáhlová mouka - přirozeně bezlepková mouka vhodná na slané i sladké pečení
Jáhlová mouka je výborná alternativa klasické pšeničné mouky. Patří mezi přirozeně bezlepkové, zásadité a lehce stravitelné potraviny. Jáhly jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitaminy především skupiny B a E a minerální látky jako je hořčík, draslík, železo a fosfor.
Využití v kuchyni má jáhlová mouka široké, můžeš ji přidat kamkoliv, kde bys použil jakoukoliv jinou mouku. Obzvláště chutná je v pečivu, bezlepkových moučnících, využiješ ji k zahuštění omáček i polévek.
Grizly Jáhlová mouka v bodech:
- přirozeně bezlepková
- bohatý zdroj komplexních sacharidů, vitaminů a minerálních látek
- na přípravu pečiva, bezlepkových moučníků, k zahuštění omáček a polévek
Balení: 1000 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1549 kJ / 365 kcal |
Tuky | 3,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 74,9 g |
- z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 9,23 g |
Sůl | 0,01 g |
Ingredience
Jáhly jemně mleté 100%.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.
Oblíbené alternativy
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________