Grizly Jáhlová mouka
Grizly Jáhlová mouka
Grizly Jáhlová mouka - přirozeně bezlepková mouka vhodná na slané i sladké pečení. Obzvláště chutná je v pečivu a bezlepkových moučnících.
Grizly Jáhlová mouka - přirozeně bezlepková mouka vhodná na slané i sladké pečení. Obzvláště chutná je v pečivu a bezlepkových moučnících.
Jáhlová mouka je výborná alternativa klasické pšeničné mouky. Patří mezi přirozeně bezlepkové, zásadité a lehce stravitelné potraviny. Jáhly jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Dále obsahují cenné vitaminy především skupiny B a E a minerální látky jako je hořčík, draslík, železo a fosfor.
Využití v kuchyni má jáhlová mouka široké, můžeš ji přidat kamkoliv, kde bys použil jakoukoliv jinou mouku. Obzvláště chutná je v pečivu, bezlepkových moučnících, využiješ ji k zahuštění omáček i polévek.