Grizly Skořice mletá cejlonská
Grizly Skořice mletá cejlonská - jedinečné koření s vánoční vůní z Madagaskaru
Grizly Skořice mletá cejlonská je vlastně aromatická kůra tropického stromu skořicovníku. Skořice je jedinečný druh koření, který je potřeba pečlivě vybírat, existují totiž dva druhy. Cejlonská, která se pěstuje na Srí Lance, Madagaskaru, v Indii, Brazílii a v Karibiku nebo její příbuzné, už ne tolik zdraví prospěšné, druhy pocházející z Číny, Vietnamu nebo Indonésie.
Skořice má široké využití zejména co se sladkých pokrmů, dezertů a sladkého pečiva týče. Nesmí chybět v zavařeném ovoci a o Vánocích si ji vychutnáme ve svařeném víně a v cukroví. Výborně chutná přidaná do bílého jogurtu s čerstvým ovocem.
Grizly Skořice mletá cejlonská v bodech:
- mletá kůra skořicovníku
- jedinečná chuť a aroma
- cejlonská odrůda z Madagaskaru
- široké spektrum použití včetně pečení a zavařování
Ingredience
Skořice (cinnamomum verum) 100%.
Země původu: Madagaskar
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Potravinové sáčky.
Oblíbené alternativy
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________