Grizly Skořice mletá cejlonská
Grizly Skořice mletá cejlonská
Skořice má široké využití zejména co se sladkých pokrmů, dezertů a sladkého pečiva týče, má autentickou chuť a aroma a spolehlivě navodí atmosféru vánoc v podstatě kdekoliv.
Skořice má široké využití zejména co se sladkých pokrmů, dezertů a sladkého pečiva týče, má autentickou chuť a aroma a spolehlivě navodí atmosféru vánoc v podstatě kdekoliv.
Grizly Skořice mletá cejlonská je vlastně aromatická kůra tropického stromu skořicovníku. Skořice je jedinečný druh koření, který je potřeba pečlivě vybírat, existují totiž dva druhy. Cejlonská, která se pěstuje na Srí Lance, Madagaskaru, v Indii, Brazílii a v Karibiku nebo její příbuzné, už ne tolik zdraví prospěšné, druhy pocházející z Číny, Vietnamu nebo Indonésie.
Skořice má široké využití zejména co se sladkých pokrmů, dezertů a sladkého pečiva týče. Nesmí chybět v zavařeném ovoci a o Vánocích si ji vychutnáme ve svařeném víně a v cukroví. Výborně chutná přidaná do bílého jogurtu s čerstvým ovocem.