Hradecké delikatesy ŘEPÁK - Čatní z červené řepy
Hradecké delikatesy ŘEPÁK, Čatní z červené řepy - poctivá česká studená omáčka, která skvěle zapadne do každého zeleninového jídla
Čatní z červené řepy řadíme ke studeným omáčkám. Pro toho, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě třeba při grilování, pro toho bude jako stvořené. Velmi snadné a navíc překvapivé použití je i jinde, třeba v kombinaci s rýží, či luštěninami. Jako dip se hodí velmi univerzálně a záleží jen na fantazii.
Řepák se výborně hodí k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům, tofu nebo si z něj lze snadno připravit pomazánku s přírodním sýrem typu Lučina, Gervais a podobně. Kdo si občas dělá zeleninové placičky nebo masové karbanátky může pro jednou vyměnit tatarku za takovéto omáčky.
Hradecké delikatesy ŘEPÁK, Čatní z červené řepy v bodech:
- univerzální dip
- vhodné k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům a tofu
- český výrobek
Balení: 250 ml
100 g | |
Energetická hodnota | 302 kJ / 71 kcal |
Tuky | 0,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 15,5 g |
- z toho cukry | 13,4 g |
Vláknina | 1,5 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 0,2 g |
Ingredience
Řepa červená min. 65%, voda, třtinový cukr, cibule žlutá, 100% citronová šťáva, vinný ocet červený, perníkové koření, hřebíček, zázvor, mořská sůl.
Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce.
- Po otevření zkonzumujte do 30 dní.
- Výrobek je šetrně pasterován.
- Vyrobeno v ČR.