Hradecké delikatesy ŘEPÁK - Čatní z červené řepy
Hradecké delikatesy ŘEPÁK - Čatní z červené řepy
Hradecké delikatesy ŘEPÁK, Čatní z červené řepy - poctivá česká studená omáčka, která skvěle zapadne do každého zeleninového jídla.
Hradecké delikatesy ŘEPÁK, Čatní z červené řepy - poctivá česká studená omáčka, která skvěle zapadne do každého zeleninového jídla.
Čatní z červené řepy řadíme ke studeným omáčkám. Pro toho, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě třeba při grilování, pro toho bude jako stvořené. Velmi snadné a navíc překvapivé použití je i jinde, třeba v kombinaci s rýží, či luštěninami. Jako dip se hodí velmi univerzálně a záleží jen na fantazii.
Řepák se výborně hodí k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům, tofu nebo si z něj lze snadno připravit pomazánku s přírodním sýrem typu Lučina, Gervais a podobně. Kdo si občas dělá zeleninové placičky nebo masové karbanátky může pro jednou vyměnit tatarku za takovéto omáčky.