iPlody Rybíz černý lyofilizovaný - mrazem sušené ovoce bohaté na vitaminy a minerální látky
Černý rybíz má vysoký obsah vitaminu C a rutinu. Je to vitaminová bomba. Obsahuje provitamin A, vitaminy skupiny B, vitaminy C a E, z minerálních látek především draslík, hořčík, fosfor, vápník, železo, zinek, mangan a sodík.
Lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Je to proces sušení ovoce mrazem. Ovoce se nejdříve prudce zmrazí a následně suší. Lyofilizované ovoce si zachovává přirozený vzhled a vůni ovoce. Nejsou použité žádné konzervanty, regulátory kyselosti, stabilizátory nebo ochucovadla.
iPlody Rybíz černý lyofilizovaný v bodech:
- obsahuje celou řadu vitaminů a minerálních látek
- šetrný způsob zpracování - sušení mrazem
- ovoce si zachovává přirozenou chuť, vůni a barvu
- bez konzervantů
- skvělé do ranních kaší