Knuspi Vegan Protein Crispbread BIO – Dýně
Knuspi Vegan Protein Crispbread BIO - Jednoduché složení aneb minerály a vysoký obsah bílkovin
Křupavý chlebík jako zdroj bílkovin? Nevěříš? Přesvědčíme tě o opaku. Náš KNUSPI Protein Crispbread BIO je kvalitní zdroj bílkovin. Má jednoduché složení bez jakýchkoli ingrediencí snižujících kvalitu. Řekli jsme ne konzervantům, barvivům i dochucovadlům. Jsme pro kvalitu a tradici. Dbáme na použití kvalitních ingrediencí. Naše chlebíky obsahují pouze přírodní ingredience v nejlepší dostupné kvalitě.
Připravte si svačinu, ale klidně i hlavní jídlo, anebo prostě jen křupejte
Náš chlebík můžete křupat samotný. Stejně tak Vám umožní připravit svačinu s vysokým obsahem bílkovin. A co víc, chlebík se může stát ideální přílohou k jídlům z ryb nebo drůbeže. Můžete ho namazat domácí pomazánkou nebo použít jako přílohu k polévce, variací je mnoho, určitě si najdete tu svojí.
Knuspi Vegan Protein Crispbread BIO v bodech:
- přirozený obsah vlákniny
- zdroj rostlinných bílkovin
- minimum cukrů
- téměř bez tuku
- pro sportovce jako zdroj bílkovin a polysacharidů
- pro vegany jako zdroj rostlinných bílkovin
- vhodné pro všechny, kdo se snaží nahradit nezdravé snacky
100 g | |
Energetická hodnota | 1578 kJ / 372 kcal |
Tuky | 2,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g |
Sacharidy | 68 g |
- z toho cukry | 0,8 g |
Vláknina | 3,6 g |
Bílkoviny | 17,5 g |
Sůl | 0,8 g |
Ingredience
Rýžová mouka 80 %*, mouka z dýňových semínek 20 %*, sůl mořská.
*produkt ekologického zemědělství.
Upozornění:
- Potravina.
- Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem.
- Dbejte na dodržování způsobu přípravy.