KoRo Edamame BIO
KoRo Edamame BIO
KoRo Edamame BIO - malá luštěnina z Japonska s s lehce oříškovou chutí.
KoRo Edamame BIO - malá luštěnina z Japonska s s lehce oříškovou chutí.
Edamame jsou nezralé, sklizené zelené sójové boby s lehce oříškovou a mírně nasládlou chutí s původem z Japonska. Sklizeň malých hrášků trvá přibližně 2‑3 měsíce. V překladu edamame znamená "fazole na větvi" a říká se jí také "fazole pro štěstí". KoRo Edamame BIO se zpracovávají maximálně šest hodin po sklizni, a proto jsou tak super čerstvé. Přidána je do konzervy pouze voda a italská mořská sůl a nejsou použity žádné další přísady ani dochucovadla.
Jak je pro konzervované fazole typické, i tyto mají poměrně měkkou konzistenci, proto se v závislosti na tvých preferencích hodí spíše k dalšímu zpracování než k samostatnému mlsání.