KoRo Veganská klobása BIO
KoRo Veganská klobása BIO - skvělá alternativa masitých klobás z pšeničného lepku
Veganské klobásy na bázi seitanu vděčí za svou strukturu přídavku ovesných vloček, které zajišťují autentický pocit v ústech a připomínají klasické masité klobásy. KoRo Veganská klobása BIO se rozhodně nemusí schovávat před svými masitými kolegy, protože nejlepší na ní je, že je přinejmenším stejně chutná, ale je zcela veganská a dokonce bio.
Klobásky můžeš jednoduše hodit na gril, opéct na pánvi nebo upéct v troubě. Skvěle se hodí k salátům a bramborám, ale samozřejmě je můžeš jíst i v typickém rohlíku s kečupem nebo hořčicí.
KoRo Veganská klobása BIO v bodech:
- pikantní alternativa masa na bázi seitanu
- 100% bio kvalita
- veganské
- na grilování a opékání
100 g | |
Energetická hodnota | 1117 kJ / 267 kcal |
Tuky | 15 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,7 g |
Sacharidy | 12 g |
- z toho cukry | 1,4 g |
Vláknina | 3,6 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 1,3 g |
Ingredience
Voda, 22,6 % pšeničný lepek*, slunečnicový olej*, ovesné vločky*, cibule*, pšeničná mouka*, sójová omáčka* (voda, sójové boby*, pšenice*, sůl), mořská sůl, koření*, zahušťovadlo: karubová guma *; kukuřičný škrob*.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy vajec, arašídů, mléka (laktózy), ořechů, celeru, hořčice, sezamu, mandlí a lískových ořechů.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte při pokojové teplotě.
- Po otevření uchovávejte v ledničce (do 6 °C) a spotřebujte do 48 hodin.