Labeta Chléb světlý bez lepku – 500 g

Labeta Chléb světlý bez lepku – 500 g

Labeta Chléb světlý bez lepku - směs na přípravu domácího bezlepkového chleba

Rád by sis k snídani dopřál čerstvě upečený chléb? Právě pro tebe je určena tato směs pro přípravu bílého pečiva, ve kterém jsou všechny suroviny přirozeně bezlepkové. Nyní si tak můžeš upéct poctivý a křupavý světlý chléb, kdykoli na něj dostaneš chuť. Směs neobsahuje laktózu ani lepek a z celého balení lze připravit zhruba 15 porcí.

Labeta Chléb světlý bez lepku v bodech:

  • směs na přípravu bezlepkového chleba
  • obsahuje přirozeně bezlepkové suroviny
  • stačí přidat pouze vodu
  • neobsahuje laktózu
  • Obsah balení: 490 g směsi + 10 g sušeného droždí.
Balení: 500 g (490 g směsi + 10 g sušeného droždí)
  100 g*
Energetická hodnota 919 kJ / 219 kcal
Tuky 4,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,9 g
Sacharidy 42 g
- z toho cukry <0,5 g
Vláknina 1,1 g
Bílkoviny 2,3 g
Sůl 1,4 g
Laktóza <0,01 g

*výživové údaje výrobku připraveného podle návodu.

Ingredience:

Bramborový škrob, rýžová mouka, bramborové vločky (brambory, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, kurkuma), kukuřičná mouka, jedlá sůl, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), zahušťovadlo: guma guar, cukr, kypřící látka: uhličitany sodné, kmín, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová.

Doporučení výrobce

  • Návod na přípravu: V míse smícháme oba sáčky a přidáme 430–470 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.
  • Příprava v domácí pekárně: Do domácí pekárny nalijeme 430–470 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chleba, přidáme sušené droždí a zapneme program na cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez vaší pomoci.

Upozornění

  • Potravina.
  • Skaldujte v suchu a chladu.

Související produkty

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________