Lahodná arašídová kaše s ovocem

Jan Caha
Jan Caha před 5 lety
Lahodná arašídová kaše s ovocem

Když se řekne arašídové máslo, co cítíte? Je to snad závan posedlosti nebo něco jako nutnost vaší existence? Pokud jste to právě vy, zkuste následující recept, který nesmí ve vaší kuchyni chybět. 

Co by bylo ráno bez ovesné kaše. Už si ho snad ani nedokážeme představit. I já ho každé ráno baštím a ujíždím si na něm. Možná už se ale ovesnými vločkami cpete trochu na sílu a chtělo by to něco nové. Přimíchání mandlového nebo kešu másla do vaší oblíbené ranní kaše jistě pomůže. Věřte mi. 

Ingredience

Postup

  1. Rozmačkejte banán a smíchejte ho s kešu máslem a příchutí, přidejte vodu a pomalu vmíchávejte do vloček tak, až vytvoří kašovitou směs. 

  2. Společně dejte na minutu až dvě do mikrovlnky ohřát, ne však převařit. Vzniklou kaši můžete ozdobit ještě další lžičkou kešu másla, které se v teple hezky roztáhne po povrchu, zbylou polovinou banánu a trochou skořice. Skvělá ranní snídaně je na světě. 

Poděkuj autorovi
 Aktin Minutové ovesné vločky
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________