Najtelo Mandlová mouka
Najtelo Mandlová mouka - nutričně bohatá mouka nejen na pečení bezlepkových pokrmů
Mandlová mouka je jedna z neoblíbenějších mouk na bezlepkové pečení vyráběná z loupaných mandlí. Mandle jsou jednou z nutričně velice zajímavých potravin bohaté na nenasycené tuky, jež mají pro zvýšení HDL a snížení LDL cholesterolu ve stravě převládat.
Tuto jedinečnou mouku lze použít na pečení, vaření, přípravu krémů, zahušťování, a to buď samostatně, nebo ve směsi s jinými moukami.
Najtelo Mandlová mouka v bodech:
- přirozeně bezlepková mouka
- z loupaných (blanšírovaných) mandlí
- vysoký obsah zdravých tuků, rostlinných bílkovin a vlákniny
- na pečení, vaření, přípravu krémů i zahušťování
Balení: 500 g
100 g | |
Energetická hodnota | 2642 kJ / 631 kcal |
Tuky | 52 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4 g |
Sacharidy | 19,2 g |
- z toho cukry | 4,8 g |
Vláknina | 10 g |
Bílkoviny | 18,3 g |
Sůl | 0,03 g |
Ingredience
100% mandlová mouka.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy oříšků, arašídů, sezamu, oxidu siřičitého a siřičitanů.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.