Natu Ghí - přepuštěné kvalitní české máslo

Přepuštěné máslo, v dnešní době spíše známé jako Ghí, je možné využít jako náhradu jakéhokoliv jiného tuku. Má vysoký bod kouřivosti, nepřepaluje se a při tepelné úpravě tak nevznikají tělu škodlivé látky. Je vyrobeno prepuštěním kvalitního českého másla a je přirozeně bezlepkové a bez obsahu laktózy. Vhodné je k přípravě vařených, pečených i smažených jídel.

Natu Ghí v bodech:

  • přírodní ghí z kvalitního českého přepuštěného másla
  • vhodné jako náhrada kteréhokoliv tuku
  • lze využít k vaření, pečení i smažení
  • bez obsahu lepku a lakzózy

 

Balení: 350 ml, 720 ml
  100 g
Energetická hodnota 3700 kJ / 883 kcal
Tuky 99,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 67,4 g
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Bílkoviny <0,01 g
Sůl 0 g
Laktóza 0,01 g

Ingredience:

Bezvodý máselný tuk min. 99,8 %.

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy mléka.

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte mimo dosah dětí.
  • Skladujte při teplotách od 5 od 20 °C.
  • Nevystavuje přímému slunečnímu svitu.
  • Po otevření balení rychle spotřebujte bez nutnosti dodatečného chlazení.
  • Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy mléka.

Související produkty

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________