Natu Vlašské ořechy

Natu Vlašské ořechy - diskuze k produktu

Ořechy

Natu Vlašské ořechy - přírodní zdroj nenasycených mastných kyselin, bílkovin, vitamínů a minerálů

Vlašské ořechy jsou plody ořešáku královského a jsou nedílnou součástí české kuchyně. Můžete si je vychutnat samostatně nebo je použít do sladkého pečiva, krémů, kaší či müsli. Skvělé jsou i na slano v kombinaci s kozím sýrem a nivou. Z vlašských ořechů se dá také vyrobit olej, mouka nebo rostlinné mléko. Vlašské ořechy by jako jedna z tradičních českých surovin rozhodně neměly chybět ve vyvážené stravě. Hrst vlašských ořechu několikrát týdně doplní tolik potřebné zdravé tuky a další minerální látky.

Natu Vlašské ořechy v bodech:

  • tradiční česká surovina s obsahem zdravých tuků
  • s vysokým obsahem vlákniny
  • všestranné využití v kuchyni
  • doporučujeme pravidelnou konzumaci několikrát týdně

Dotazy

Diskuze prozatím neobsahuje žádné příspěvky.