Natural Jihlava GHÍ – 400 g
Natural Jihlava GHÍ – 400 g
Ghí je bezvodý tuk získaný z klasického másla. Vyrábí se pomalým přepouštěním másla ve vodní lázni, čímž se z tuku odstraní voda a další látky včetně mléčných bílkovin.
Zobrazit podrobnější informaceNatural Jihlava Přepuštěné máslo GHÍ - přepuštěné máslo k širokému využití
Přepuštěné máslo od českého výrobce Natural Jihlava. Ghí je bezvodý tuk získaný z klasického másla. Vyrábí se pomalým přepouštěním másla ve vodní lázni, čímž se z tuku odstraní voda a další látky včetně mléčných bílkovin. Tradičně se označuje termínem přepuštěné máslo a je typické svou příjemnou vůní a chutí. Díky absenci mléčných bílkovin je ghí vhodné i pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu.
Přepuštěné máslo se nepřepaluje (bod přepalování 250 °C oproti máslu 150 °C), není nutné jej chladit a má trvanlivost v řádu mnoha měsíců.
Natural Jihlava Přepuštěné máslo GHÍ v bodech:
- přepuštěné máslo
- neobsahuje mléčné bílkoviny a laktózu
- široké využití nejen v kuchyni
- při vaření se nepřepaluje
- dlouhodobá trvanlivost
- vhodné pro jedince s intolerancí laktózy
Balení: 400 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 3677 kJ / 894 kcal |
Tuky | 99,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 59,58 g |
Sacharidy | 0,1 g |
- z toho cukry | 0,1 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0 g |
Ingredience:
Mléčný tuk (99,3 %), voda (max. 0,5 %).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy mléčných složek.
Upozornění
- Potravina.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Skladujte v temnu při teplotě 2 - 25°C.
- Po otevření uchovejte v chladu a temnu (4 - 8°C). Může přijímat pachy z lednice a okolí.
- Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy mléčných složek.