Natural Jihlava Cukr třtinový - tradiční sladidlo původem ze slunného osttrova Mauricia
Natural Jihlava Cukr třtinový je podobně jako cukr bílý vedoucím v oblasti slazení pečiva, buchet, koláčů a domácích sušenek. Škála jeho užití je samozřejmě mnohem širší a výborně osladí i zmrzlinu a ovocné saláty, je oblíbenou součástí alkoholických i nealkoholických nápojů a výborně se hodí i do orientální kuchyně.
Natural Jihlava ti toto tradiční sladilo dodá ze slunného Mauricia, který má dlouhou historii výroby a pyšní se nezávislým zpracováním, bez cukerných syndikátů, které tento ostrov okupovaly až do roku 1968.
Natural Jihlava Cukr třtinový v bodech:
- světlá varianta třtinového cukru
- tradiční sladidlo do pečiva, buchet a sušenek
- perfektní do teplých a alkoholických nápojů
- původem z cukrové velmoci - Mauricia