Natural Jihlava Mouka tapioková - bezlepková mouka s obsahem mikronutrientů
Natural Jihlava Mouka tapioková se získává z hlízy okopaniny podobné bramboře nesoucí jméno maniok jedlý vypěstované v Thajsku. Tapioková mouka je přirozeně bezlepková, s nízkým obsahem cholesterolu, hodí se tedy nejen pro celiaky, ale i pro lidi trpící na vysoký cholesterol v krvi. Mouka obsahuje vlákninu a množství mikronutrientů, zejména vápník, hořčík, draslík, železo a vitamin B.
Mouku z kořene manioku využiješ primárně při pečení, ale funguje výborně také jako zahušťovadlo. Hodí se jak do slané, tak sladké kuchyně.
Natural Jihlava Mouka tapioková v bodech:
- mouka z okopaniny maniok jedlý
- vypěstované v Thajsku
- přirozeně bezlepková
- bez alergenů
- plná mikronutrientů a vlákniny
- vhodná k pečení, nebo jako zahušťovadlo