Ochutnej ořech Lyofilizované jahody v jogurtové čokoládě - lahodná kombinace lyofilizovaných jahod a jemné jogurtové čokolády
Znáš větší slast, než když máš pusu plnou sladkých, šťavnatých jahod? Kdo by odolal jejich omamné vůni a lahodné, sladké chuti? Neznáme nikoho takového. A co teprve v kombinaci s luxusní holandskou jogurtovou čokoládou.
Jahůdky jsou konzervovány sušením a to jeho nejmodernější a v rámci zachování nutrientů nejefektivnější formou - lyofilizací. Lyofilizace, neboli sušení mrazem zachová nejen důležité výživové vlastnosti, minerální látky a vitaminy, ale i specifickou vůni a svěžest. Navíc dodá ovoci výjimečnou křupavost.
Ochutnej ořech Lyofilizované jahody v jogurtové čokoládě v bodech:
- kombinace mrazem sušených jahod a holandské čokolády
- banány jsou sušeny procesem lyofilizace
- bohaté na vitaminy a minerální látky