Osvěžující arašídová zmrzlina nabitá bílkovinami

Jan Caha
Jan Caha před 5 lety
Osvěžující arašídová zmrzlina nabitá bílkovinami

Když se řekne arašídové máslo, co cítíte? Je to snad závan posedlosti nebo něco jako nutnost vaší existence? Pokud jste to právě vy, zkuste následující recept, který nesmí ve vaší kuchyni chybět. 

Co si budeme nalhávat. Léto v nás zanechává mnoho pocitů, jedním z nich je i ten, že bychom chtěli sníst vagón zmrzliny a celou se jí třeba i pomazat, jak je vám teplo a zbožňujete ji. Ne pro všechny dietáře je to však reálné, a tak můžete využít možností, které vám nabízí arašídové máslo v kombinaci s tvarohem. 

Na 4 porce

Postup

  1. Velmi jednoduše všechny ingredience smícháte dohromady a vhodíte do mixéru. Zmrzlé jahody udělají svoji práci a vy se můžete těšit ze zdravé, ale přitom lahodné zmrzliny.

  2. Ideálně dejte ještě na 15 minut odstát do mrazáku, pokud by bylo venku až příliš teplo a tvaroh vám jahody rozpustil. Samozřejmostí je i možnost využití kakaa na pečení nebo opět vanilkové příchuti v kapkách. 

Aktin Magnesium
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________