2
zodpovězené dotazy
Dobrý den, prosím chci se zeptat na použité ovesné vločky. V popisu je, že jsou použity bezlepkové vločky, ale ve složení jsou jako alergen. Na e-shopu passion bar je ve složení zvýrazněn lepek, tak abych neobjednala cookies a nezjistila, že je s lepkem a nemůžu ji tedy. Děkuji
Dobrý den, v obsahu jsem se dočetla, že obsahuje ghi neboli přepuštěné máslo, jak tedy může být řazena do veganského sortimentu?