PEMA Vícezrnný chléb BIO
PEMA Vícezrnný chléb BIO
PEMA Vícezrnný chléb BIO vyrábí tradiční německý producent celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin.
PEMA Vícezrnný chléb BIO vyrábí tradiční německý producent celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin.
PEMA Vícezrnný chléb BIO vyrábí tradiční německý producent celozrnného žitného chleba sídlící hned za českými hranicemi na německé straně Smrčin. Tento chléb je výjimečný tím, že se vyrábí z obilnin vykoupených od pěstitelů z okolí na základě dlouhodobých vztahů. Žito, ječmen i pšenice jsou předem namočeny a teprve poté namlety, takže dojde k aktivování zrna. Díky použití aktivovaného obilí, vlastního kvásku, nižší teplotě pečení, a proto i dvojnásobné době pečení (ve srovnání s běžným průmyslovým postupem), je chléb značky PEMA chuťově výborný, lépe stravitelný a vydrží déle čerstvý, než obdobné výrobky vyráběné ze šrotu a pečené standardním průmyslovým procesem.