Podzimní limitky – jedinečné chutě pozdního sběru ovoce a dalších lahůdek
Podzimní limitky – jedinečné chutě pozdního sběru ovoce a dalších lahůdek
Superpotravina vhodná pro každého
Vilgain Whey Protein si dej kdykoliv během dne. Hodí se pro všechny, kteří se chtějí udržet zdraví a ve skvělé kondici. Své uplatnění najde nejen u sportovců, ale u všech, kteří se zajímají o zdravý životní styl. Rozhodně není jen pro kulturisty.
Jednoduchá příprava
hotová za pár minutek
Super rychlá a jednoduchá příprava: stačí přidat vodu, smíchat se směsí, dát do mikrovlnky a nespálit se.
Odsyp si do hrníčku 70 g směsi.
Čím větší vybereš hrníček, tím lepší.
Přidej 70 ml vody, dobře promíchej
a nechej minutku až dvě odstát.
Dej do mikrovlnky nastavené 800W na 3 minuty.
Po minutě a půl mug cake jemně promíchej.
- 4–5 min -
Doplň energii kdykoliv a kdekoliv
Ať už máš hektický den v práci nebo jsi na celodenním výšlapu, tyčinka bude tvůj parťák, který ti spolehlivě dodá energii.
Vilgain Whey Protein – Pumpkin Spice Latte 1000 g
100 g | 33 g | |
Energetická hodnota | 1649 kJ / 390 kcal | 495 kJ / 117 kcal |
Tuky | 7,4 g | 2,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 5 g | 1,5 g |
Sacharidy | 11 g | 3,2 g |
- z toho cukry | 8,7 g | 2,6 g |
Vláknina | 2,8 g | 0,85 g |
Bílkoviny | 69 g | 21 g |
Sůl | 0,53 g | 0,16 g |
Ultrafiltrovaný instantizovaný syrovátkový proteinový koncentrát 85,08 % (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), sušené mléko plnotučné*, mrazem sušená dýně 3 %, zahušťovadlo: guarová guma, směs koření chai (mletá skořice, sušený zázvor*, kardamom*, nové koření*, muškátový oříšek*, hřebíček*, černý pepř*) 1,5 %, přírodní aromata, beta‑karoten, sladidlo: steviol‑glykosidy.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a obilovin obsahujících lepek.
Návod k použití
- Přidejte 1 odměrku (30 - 33 g) syrovátkového proteinového koncentrátu do 200 - 250 ml vody a dobře promíchejte.
- Bílkoviny přispívají k růstu a udržení aktivní svalové hmoty.
Vilgain Protein Mug Cake Mix – jablko se skořicí 420 g
Balení: 420 gDávkování: 70 g
Dávek v balení: 6
100 g | 70 g | |
Energetická hodnota | 1802 kJ / 429 kcal | 1261 kJ / 300 kcal |
Tuky | 14 g | 10 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 3,9 g | 2,7 g |
Sacharidy | 43 g | 30 g |
- z toho cukry | 22 g | 15 g |
Vláknina | 6,3 g | 4,4 g |
Bílkoviny | 29 g | 20 g |
Sůl | 1,2 g | 0,81 g |
Mléčný protein 25 %, bezlepková ovesná mouka, mandlová mouka, třtinový cukr, mrazem sušená jablka 9 %, sušené kokosové mléko*, kypřící prášek* (kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné), mletá skořice 2 % , mletá vanilka, mořská sůl, mletý hřebíček.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a obilovin obsahujících lepek.
Doporučení výrobce
- Jednu porci o hmotnosti 70 g navažte do hrnku o objemu 300‑350 ml a zalijte 70 ml studené vody.
- Dobře promíchejte a nechte 1‑2 minuty odstát.
- Poté dejte do mikrovlnky na 800W na 2,5‑3 minuty.
- Mug cake můžete z formy vyklopit, nebo jíst přímo z hrnku.
Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Vilgain Flapjack – hruška/skořice 78 g
Balení: 78 g100 g | 78 g | |
Energetická hodnota | 1871 kJ / 450 kcal | 1459 kJ / 351 kcal |
Tuky | 26,6 g | 20,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,7 g | 5,2 g |
Sacharidy | 33,7 g | 26,3 g |
- z toho cukry | 15,3 g | 11,9 g |
Vláknina | 15,5 g | 12,1 g |
Bílkoviny | 11,3 g | 8,8 g |
Sůl | 0,02 g | 0 g |
Mandle blanšírované pražené, bezlepkové ovesné vločky jemné 25,2 %, čekanková vláknina, kokosový sirup*, sušené hrušky 8 %, máselný tuk* (mléko), bezlepková ovesná mouka, pekanové ořechy, skořice 1,6 %.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy arašídů, ostatních skořápkových plodů a obilovin obsahujících lepek.