Sonnentor Garam masala BIO
Sonnentor Garam masala BIO - pikantní až ostrá směs koření nejenom na indickou kuchyni
Sonnentor Garam masala BIO je pikantní až ostrá směs koření připravovaná v jižní Asii, především Indii a Pákistánu. Směs koření je něčím speciálním pro milovníky římského kmínu, neboť toho obsahuje opravdu dostatek. Používá se k ochucení například jogurtu, rozličných pokrmů Indické kuchyně, včetně jídel připravovaných na jehle a na grilu. Čočka, cizrna, zeleninové a rýžové pokrmy s tímto kořením chutnají opravdu skvěle.
Sonnentor Garam masala BIO v bodech:
- široká škála bylinných ingrediencí
- ideální na indickou kuchyni
- vhodná na dochucení jogurtu, zeleninových a rýžových pokrmů
- v BIO kvalitě
Ingredience
Kardamon*, koriandr*, pepř černý*, fenykl*, bobkový list*, hřebíček*, kurkuma*, pískavice řecké seno*, anýz*, muškátový oříšek*, skořice Cassia*, zázvor*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Upozornění
- Potravina.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Skladujte v suchu a chladu.