Sonnentor Hřebíček BIO
Sonnentor Hřebíček BIO - sladce voňavé koření s širokým využitím ve sladkých i slaných jídlech
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s rýží pro vylepšení chuti. Tvoří nezbytnou součást aromatické směsi koření Garam Masala. Ten, kdo miluje arabskou kuchyni, má toto koření určitě vždy po ruce. Nemělo by chybět v žádné domácnosti.
Sonnentor Hřebíček BIO v bodech:
- příjemná aromatická vůně
- do punčů, svařáků a vánočních čajů
- součást aromatické směsi koření Garam Masala
Ingredience
Hřebíček BIO.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.