Sonnentor Skořice Cassia BIO
Sonnentor Skořice Cassia BIO - sladké koření s trpkými podtóny
Sonnentor Skořice Cassia BIO je oblíbené koření získané z kůry skořicovníku. Rozdíl mezi cejlonskou skořicí a skořicí Cassia je hned několik. Na první pohled to dokážete poznat podle barvy a struktury. Cejlonská skořice má hřejivější barvu, hodně vrstev a sladkou chuť, kdežto skořice Cassia má tmavší červenohnědou barvu, vrství se méně a má silnější chuť s hořčejším koncem.
Skvěle se hodí do koláčů, kaší, jako posyp k ovocným knedlíkům, k jablkům a jiným oblíbeným sladkým pokrmům. Skořici lze použít také na maso nebo jako přísadu v asijské kuchyni. Pokud jsi fanda svařeného vína, nemůže skořice chybět ve tvém vánočním arzenálu. Můžeš s ní dochutit i další likéry, či punče.
Sonnentor Skořice Cassia BIO v bodech:
- skořice odrůdy Cassia
- výraznější barva, hořčejší chuť
- vhodná do sladkých i slaných pokrmů
- v BIO kvalitě
Ingredience
Skořice Cassia bio
Upozornění
- Potravina.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Skladujte v suchu a chladu.
Expirace vybrané varianty produktu:
- Obvyklá expirace varianty produktu: 881 dní
- Minimální expirace varianty produktu skladem: 915 dní
- Minimální expirace je uvedena od aktuálního data.