Sonnentor Skořice Cassia BIO
Sonnentor Skořice Cassia BIO
Sonnentor Skořice Cassia BIO je oblíbené koření získané z kůry skořicovníku. Odrůda Cassia má tmavší červenohnědou barvu, vrství se méně a má silnější chuť s hořčejším koncem.
Sonnentor Skořice Cassia BIO je oblíbené koření získané z kůry skořicovníku. Odrůda Cassia má tmavší červenohnědou barvu, vrství se méně a má silnější chuť s hořčejším koncem.
Sonnentor Skořice Cassia BIO je oblíbené koření získané z kůry skořicovníku. Rozdíl mezi cejlonskou skořicí a skořicí Cassia je hned několik. Na první pohled to dokážete poznat podle barvy a struktury. Cejlonská skořice má hřejivější barvu, hodně vrstev a sladkou chuť, kdežto skořice Cassia má tmavší červenohnědou barvu, vrství se méně a má silnější chuť s hořčejším koncem.
Skvěle se hodí do koláčů, kaší, jako posyp k ovocným knedlíkům, k jablkům a jiným oblíbeným sladkým pokrmům. Skořici lze použít také na maso nebo jako přísadu v asijské kuchyni. Pokud jsi fanda svařeného vína, nemůže skořice chybět ve tvém vánočním arzenálu. Můžeš s ní dochutit i další likéry, či punče.