Jana

Jana

Recenze

Čekala jsem víc – Na to, kolik chvály se všudem válí na tyto tyčinky, jsem asi očekávala příliš. Přijdou mi průměrné. Velikostí trochu menší, makra jsou orpavdu fajn, ale ta chuť mě tolik nezaujala. Do diet věřím že se napěchují skvěle. Preferuji spíše jiné.

Úžasné, trochu převychvalované, ale nezklamou – Na Barbellsky jsem se děsně těšila, jelikož jsem na ně viděla chválu všude, kam jsem se jen podívala. A opravdu vůbec nezklamaly. Jsou pěkně tuhé, zároveň na vrchu křupavé a obalené v polevě, která je dokonale sladká a nechemická. Přesto příchuť bílá čoko/ mandle bych přirovnala ke značce PhD Nutrition, jejichž bílá čokoláda je taktéž výtečná, navíc je k větší velikosti i levnější.

Vždy se k němu vracím – Protein od značky MP jsem ochutnala už pár let dozadu. Chutnali mi okamžitě. Ač jsem se vždy nějaké chutě přepila / přejedla, neomrzelo mě vyzkoušet jich vícero. VANILKA je za mě dokonalá. Dnes už proteiny vůbec nepiji, raději je používám do pečení a tvoření dobrot. BANÁN dobrý, měla jsem už dávno, ale chutnal mi. ČOKOLÁDA + OŘECH zklamání. Čekala jsem něco na způsob monte, kinder buena či podobně, jak zde lidé hodnotili, ale absolutně to s těmito dobrotami nemá nic společného :/ Na mě příliš sladké, ale někdo si hu užije :) SPECTULOUS výborný. Uplně jako lotus pomazánka!! Pefektní jako mugcage či namazat na lavaš. KOKOS dokonalost. Asi nejlepší příchuť, kterou jsem měla. Perfektně kokosový, žádný umělost, pěkně slaďoučký. PISTÁCIE dobrá, neurazí, nenadchne. Krapet umělá. Do pečení však ideálka.