Jan

Jan

Recenze

Dobrý standard – Fajn matcha se sáčky pojedné porci. S tím souvisí jejich výhody a nevýhody. Čaj nezoxiduje, nemusíte nic odměřovat, ale na druhou stranu máte fakt jen těch 20 sáčků, což je za danou cenu dost málo. A navíc je z toho spousta otravného odpadu.

Slaný karamel je super! – Tradičně skvělé provedení od MyProtein. Kromě jednoho z nejvyšších podílů bílkovin na trhu se taky skvěle rozmíchává, bez hrudek, a když se pořádně protřepe, tam má i skvělou krémovou konzistenci. Za mě zatím nejlepší je slaný karamel. Fajn jsou taky chocolate brownie, cinnamon danish, chocolate caramel, a dost mě zaujala matcha. Obsahuje skutečnou matchu, je poměrně málo sladká, a drink je pak navíc super zelený! :P Naopak silně nedoporučuju bílou čokoládu (mdlá a o ničem), cookies & cream (hnusák roku, silná chemická pachuť) a přírodní jahodu (nenadchne, je celkem o ničem).

Zbytečně velký obal – Tobolky jsou opravdu maličké, a do lahvičky dané velikosti by se jich vešel zhruba čtyřnásobek, ne-li víc. D3 jinak, zdá se, dělá to, co má.