Petr

Petr

Recenze

Budoucnost v proteinech? – Je vidět, že lidé stojící za českou značkou Prom-IN sledují aktuální studie, čtou zahraniční fóra a vědí co dělají. Produkt Pentha Pro mě ihned od uvedení na trh oslovil. Nejedná se o klasický protein, který všichni známe, byť působí stejně. Je to proteinový koktejl skládajícího se z 5 druhů různých zdrojů rychlejších a pomalejších bílkovin. V tomto vidím veliké plus a skutečně bude asi pravda, že tělo efektivněji a postupněji využije tuto dávku bílkovin než klasické rychlé bílkoviny. Konzistence je hustší oproti běžnému proteinu a mohu říci, že mám i lehce pocit nasycení po vypití. Koupil jsem rovnou velké balení Irské čokolády, protože mám s Prom-In zkušenosti z Hydra a CFMka. Jenže tohle je jiné, zajímavé a porovnával bych neporovnatelné. Nemohu říci, že mi nechutná, ale zároveň si musím zvykat na jinou konzistenci i chuť než jsme zvyklí z klasického proteinu. Pravdou ovšem je, že na klasický protein se těším rozhodně o něco víc. Ono asi nebude úplně jednoduché skloubit 5 druhů bílkovin a ochutit je tak, aby to bylo lahodné, takže někomu nemusí pentha pro vyhovovat vůbec. Mimochodem, já cítím příchuť Whisky v té irské čokoládě :-)

Chelátová forma zinku – Tento produkt splňuje výborné složení a kvalitu značky Prom-IN. Chelátová forma, která zajišťuje vyšší vstřebatelnost je samozřejmostí. Rozhodně tento produkt zařadím do své každodenní suplementace.

Výborné Céčko – Teď na zimu se určitě hodí mít větší příjem vitamínu C. Ve složení není vyloženě nic špatného a tento produkt kopíruje kvalitu značky Prom-IN.