Jindra

Jindra

Recenze

Funguje a nárůst svalu tam je – Dávkováno podle varianty B, předtím jsem nic jako kreatin nebral. Trošku hůř se to rozmíchává, ale dá se to přežít. Nárůst svalů je vidět i na měřeních, takže to 100% funguje, ale dávat pozor, jen co se vysadí, tak svaly jdou dolů snáz a rychleji :)

Černé špagety, pobaví a zasytí – Tyhle černé špagety musíte mít ať už jste emo, goth, sportovní nadšenec fitness freak, anebo potřebujete víc proteinu do vašich oblíbených nudlí. Připravují se snadno, nerozvařují se tolik a nelepí. Chutnají jinak než normální špagetky, ale nemají žádnou výraznou chuť, takže nemějte strach o vaše pokrmy. Určitě vzbudí pozornost v práci, když si je v krabičce budete dávat k obědu a to hlavní, docela dobře zasytí ;-)

Naprostá dokonalá chuť – Za prvé, perfektně se rozmíchá a moc nepění. Věc druhá úplně perfektně chutná. Banánová příchuť je symfonie chuti a skoro bych to nepoznal od čerstvě udělaného banánového milkshaku. Trošku atypické velikosti balení a odměrky nevadí. Buď nebudete pěchovat odměrku úplně plnou anebo si vezmete třeba z MP, která je 30g ;-)