Zdeněk

Zdeněk

Recenze

Dobrý tape – Tejpů jsem vyzkoušel mnoho, ale snad žádný mi nedokázal vydržet déle než dva dny (it's me). Tento toho dosáhl, takže se dostává k průměru. Cena je dobrá.

Vcelku levný a přitom kvalitní multivitamín – Tento multivitamín je nabytý vším možným, ale nechápu proč je třeba barvit PILULKY čtyřmi různými barvivy. Některé vitamíny a minerály se nevyskytují v nejlepších vazbách pro lepší vstřebatelnost (vyšší než pár procent - např. oxid hořečnatý (4%), který se spíše než pro doplnění hořčíku hodí jako projímadlo), ale pro ty z vás, jako jsem já, kteří nejsou ochotní platit 5,- za jednu pilulku Nexgenu od Reflex Nutrition je tato verze za 2,- velmi dobrá na zvážení. Při užívání těchto pilulek cítím zlepšení nálady a obecně energie i přestože jím vcelku zdravou a vyváženou stravu. Pro sportovce je získávání minerálů a vitamínů pouze z přirozené stravy nedostačující, hodně toho vypotí.

Nejlevnější zdroj omega-3 s EPA a DHA – Ani po nekončícím hledání jsem nikde na internetu nenašel levnější produkt než je tento. Ve složení tohoto produktu nevidím nic, čeho by bylo třeba se obávat. Ačkoli ryby jím rád, tak suplementuji denně, kvůli oblibě ve vepřovém sádle, bůčku a slanině, pro lepší poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin v mé denní stravě.