Radek

Recenze

Pumpicka – Ahoj jeden z lepsich nakopavacu. Pomerne brzy je treba zvysit davku aby byl citit. Prichute ujdou. Me celkem funguje.

Nexgen – Ahoj no skoro se to sem bojim az napsat abych nebyl za kacire, ale nexgen jsem zacal brat v zari no prvni chripka a tim myslim vazne chcripka v rijnu a druha v prosinci. Faktem je ze pracuji v nemocnici kde je riziko prenosu opravdu vysoke. Kazdopadne me osobne tento produkt zadne zasadni benefity neprinesl

Pokud pracujete v nemocnici, kde je samozřejmě rizikovější prostředí pro chřipku atd. tak vůbec nechápu, proč nejste očkován proti chřipce. Mám vzhledem k užívání jednoho léku sníženou imunitu, očkování proti chřipce je pro mě zásadní a Nexgen mi určitě pomáhá. Beru ho víc než rok, cvičím v rámci možností a neznám ani rýmu.
1
A jaké benefity jste očekával? Že budete nesmrtelný? Doplnění vitamínů může posílit imunitu, pokud je oslabená kvůli jejich nedostatku, ale rozhodně z vás neudělá superčlověka a už vůbec ne po měsíci užívání - kdyby to bylo tak jednoduché, tak na světě už žádné nemoci neexistují...
4
Je to poměrně běžná reakce organismu. Je to možná zvláštní, ale je to tak. Chce to vydržet a řekl bych skoro 100%, ze se to nebude opakovat.

Pohodicka – Osx slape tak jak ma. Jiste je treba upravit davkovani. Prichut cokolada je v pohode, rozpustnost taktez. Jen ta cena no, ale je to jak se vsim od Reflexu. Lze doporucit, ale zazraky bez stravy, treninku, sam jiste neumi.

Promin vsiml jsem si tveho dotazu az ted. Takze si myslim, ze uz bude ma odpoved o nicem, ale preci jen odpovim:-):-):-) Myslim ze je vcelku jedno kdy a kolikrat denne si ho das. Musi ti to tak nejak zapadat do tvyho prijmu. Ja si ho dam nekdy jako snidani nekdy jako svacu. Doplnuju tim to co nejsem schopnej, at uz objektivne, nebo moji blbosti ujist. Ja nabiram fakt strasne tezko, takze me dost pomaha navysit prijem. Ale to je dost individualni. Je to na delsi debatu.ahoj
ahoj chtěl bych se zeptat jestli ho používáš i před tréninkem nebo jen po tréninku? Myslíš že před tréninkem by to bylo zbytečné? Chtěl jsem začít brát i před ale chtěl jsem se napřed někoho zeptat a slyšet jeho názor ;) děkuji :)