Via Delicia Srnčí paštika s portským vínem - poctivá zvěřinová pomazánka s nezaměnitelnou chutí portského vína
V hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. Ve starých recepturách se často kombinuje se sladkým vínem. Dovolili jsme si tedy vytvořit hrubě mletou paštiku s přídavkem portského vína, které dodává paštice nezaměnitelnou chuť.
Skvěle chutná na chlebu, ale vychutnat si ji můžeš i samotnou pokud máš chuť na trochu masové delikatesy.
Via Delicia Srnčí paštika s portským vínem v bodech:
- jemná paštika z více než 50 % zvěřiny
- připravené na portském víně
- poctivé srnčí maso doplněné o vepřový podbradek
- ideální na chléb či jiné pečivo