Vilgain Active Dry Yeast ⁠–⁠ sušené droždí bez emulgátorů a dalších příměsí

Vilgain Active Dry Yeast ⁠–⁠ sušené droždí bez emulgátorů a dalších příměsí

Vilgain Sušené droždí - droždí nejen na pizzu kompletně bez emulgátorů

Vilgain Droždí je speciální sušené droždí kompletně bez emulgátorů či dalších příměsí. Primárně se hodí na přípravu pizzy, ale můžeš ho s klidem využít do jakýchkoliv kynutých těst. Těsto z tohoto droždí se nesmršťuje, drží tvar a uchovává si stabilitu po dlouhou dobu.

Droždí stačí 5 minut aktivovat v troše vlažné vody a následně s ním standardně pracovat dle tvojí potřeby.

Vilgain Sušené droždí v bodech:

  • sušené droždí bez emulgátorů
  • ideální do všech typů kynutých těst
  • stačí aktivovat 5 minut před použitím
  • trvanlivost 2 roky od výroby

Ingredience

Droždí (Saccharomyces cerevisiae).

Návod k použití

  • Droždí musí být před použitím aktivováno ve vlažné vody (35 - 38 °C) po dobu 5 - 15 minut.
  • Poté se ihned přidává do těsta.
  • Obsah 10 g droždí doporučujeme na 1 kg mouky.

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte na suchém místě při teplotě do 25 °C.
  • Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.

Oblíbené alternativy

__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________

Související produkty

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________