Vilgain Ceylon Cinnamon Powder BIO, cejlonská mletá skořice z nejlepší odrůdy z Madagaskaru
Vilgain Ceylon Cinnamon Powder BIO, cejlonská mletá skořice z nejlepší odrůdy z Madagaskaru
Objednej nyní a zboží ti odešleme ještě dnes
Vilgain Cejlonská skořice mletá BIO - jedna z nejhodnotnějších odrůd skořice s intenzivním aroma
Vilgain Cejlonská skořice BIO je v podstatě kůrou stromu Skořicovník cejlonský. Přední světoví kuchaři ji považují za vůbec nejlepší druh skořice.
Kůra skořicovníku se oloupe a nechá vysušit. Při tomto procesu se samovolně sroluje do známých trubiček, které se následně namelou na jemný prášek. Skořice má světle hnědou barvu a intenzivní příjemné aroma. Chuťově je sladká a osvěžující.
Její uplatnění je široké. Nejčastější použití je ke kořenění sladkých pokrmů, pečiva, cukrářských výrobků a asijské kuchyně. Krásně ovoní čokoládové či kávové nápoje.
Vilgain Cejlonská skořice mletá BIO v bodech:
- považována za jednu z nejlepších odrůd skořice
- intenzivní příjemné aroma
- sladká osvěžující chuť
- pěstováno a vyrobeno na Madagaskaru
- vysoký obsah vlákniny
Balení: 50 g
Balení: 150 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1327 kJ / 317 kcal |
Tuky | 3,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g |
Sacharidy | 56 g |
- z toho cukry | 55,4 g |
Vláknina | 24,4 g |
Bílkoviny | 3,9 g |
Sůl | 0,05 g |
Ingredience
100 % skořice cejlon.
Původ skořice: Madagaskar.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.